info@twicz.cz info@twicz.cz

Spoření do investičních mincí

Úvodní stránka Spoření do mincí

Jak spořit do investičních mincí? 

Spoření do investičních mincí probíhá zcela stejně, jako náš druhý produkt - spoření do drahých kovů. Na Investiční zlatá mince 50USD American Eagle 1 Ozzačátku se rozhodnete, jaká bude vaše cílová částka, do které chcete dospořit 120 tis - 500 tis. Určíte si měsíční výši úložky, která může začínat od 600 Kč měsíčně a její výše není nijak limitovaná. Navíc máte možnost bezplatných jednorázových vkladů kdykoli v průběhu roku. V případě spoření do drahých kovů si klient vybírá druh kovu a velikost slitků. V případě spoření do investičních mincí si klient vybírá typ investiční mince a její gramáž. Spoření je možné pouze do zlatých investičních mincí.

Přesto, že si na začátku musíte určit cílovou částku, dochází k vydávání mincí v průběhu spoření. Nečekáte tedy na konec dospořené cílové částky. Například - jakmile dospoříte do první mince, je vám objednána a předána. Poté pokračujete dál ve spoření.

 

Investiční mince, do kterých můžete spořit 

Investiční zlatá mince 50USD American Eagle 1 Oz

Investiční zlatá mince 100AUD Austrálie Kangaroo 1 Ozzlatá investiční mince wiener philharmoniker

Investiční zlatá mince 100EUR Wiener Philharmoniker 1 Oz

Investiční zlatá mince 10CAD Maple Leaf 1/4 Oz

Investiční zlatá mince 10USD American Eagle 1/4 Oz

Investiční zlatá mince Krugerrand 1/4 Oz

Investiční zlatá mince 20CAD Maple Leaf 1/2 Oz

Investiční zlatá mince 25USD American Eagle 1/2 Oz                                                                                

Investiční zlatá mince 50EUR Wiener Philharmoniker 1/2 Oz

Investiční zlatá mince 5CAD Maple Leaf 1/10 Oz

Investiční zlatá mince 5USD American Eagle 1/10 Oz

 

Můžu spořit do mincí i rychleji než jsem plánoval? 

I to je možné. Spoření do zlatých investičních mincí je velmi flexibilní produkt. V případě, že našetříte zlatá investiční mince 1-oz-maple-leaf-standvíce peněz, nebo obdržíte nečekanou hotovost a chcete ji vložit do vašeho zlatého spoření, můžete provést bezplatnou mimořádnou splátku a tím se přiblížit k dospořené cílové částce na aktuální rozspořenou minci.

Druhou možností je, že sledujete aktuální ceny zlata a naše zprávy, v nichž naše klienty informujeme o výhodných cenách a možnostech navýšení pravidelných vkladů, nebo jednorázových splátek. Poskytuje vám to flexibilní práci se svým zlatým spořením a možnost nakupovat zlato v rámci spoření za nejlepší ceny. 

Čím se řídí cena zlata v momentě nákupu?

Zlato na váš spořící účet nakupujeme v momentě, kdy dorazí vaše platba na účet. V tuto chvíli se zlato fixuje za aktuální cenu zlata na burze a tato částka  je ve zlatě připsána na váš spořící účet. Ke svému účtu a jeho stavu máte online přístup 24 hodin. 

Proč je spoření do zlata tak výhodné?

Turbolence současné ekonomiky a nestabilita na trzích s cennými papíry a akciemi, není příliš velkou zárukou Zlatá investiční mince 1 Oz Krugerrand  ochrany vašich úspor. Zlato má pověst spolehlivého uchovatele hodnoty a je schopné, ochránit vaše investice v čase. Na zlato se nelze dívat z krátkodobého pohledu. Patří mezi komodity a jeho cena se během roku několikrát zvedne a opět spadne. V době krizí pak letí závratně vzhůru, což může vyvolat nedůvěru. Přesto, pokud se podíváte na zlato v horizontu 5 - 10 let, uvidíte stále vzestupnou křivku. Díky flexibilitě ve spoření, můžete své vklady navyšovat v dobách kdy je zlato na velmi příznivých cenách a tím optimalizovat finální nákupní cenu konkrétní mince. 

Jak začít spořit do zlatých investičních mincí? 

Máte zájem začít spořit do zlatých investičních mincí, nebo jen potřebujete produkt více představit? Stačí vyplnit kontaktní formulář v pravém horním rohu obrazovky a ozve se vám konzultant, který s vámi vše potřebné projde a odpoví na všechny vaše otázky. 

Neváhejte se na nás obrátit. Rádi vše podrobně vysvětlíme a doplníme. 

Rychlý kontakt

Školení Jak INVESTOVAT DO ZLATA zdarma

Uvažujete o svých investicích a zvažujete investice do zlata, stříbra nebo platiny? Než se rozhodnete a než se sejdete s jakýmkoli obchodníkem, získejte komplexní informace o tom, co investice do drahých kovů obnáší. Od jaké částky a jakou formou je investice do zlata vhodná. Jak by mělo investiční zlato vypadat a na co si dát při jeho nákupu pozor. Nabízíme školení ve vašich regionech. Školení nemá prodejní charakter - zboží se zde neobjednává ani neprodává. Přihlásit se můžete pomocí formuláře. 

Zjistit více

PROČ INVESTOVAT DO INVESTIČNÍCH MINCÍ

Důvodů proč investovat do investičních mincí je mnoho, ale tím hlavním je ochrana peněz před inflací. Investiční mince jsou vyrobené z investičních kovů a jako takové jsou zárukou udržení hodnoty vašich vložených investic. Zatím co peníze svoji cenu díky inflaci a ekonomickým výkyvům ztrácí, investiční mince si zachovávají cenu kovu. Přesto, kdykoli je budete potřebovat proměnit v hotovost, potěší vás možnost okamžité likvidity. Potřebujete víc informací? 

Zjistit více